Harsopellava keeppi on lyhyt malli, joka peittää yläosan, olkapäät ja käsivarret. Keepissä on liehu kaulus ja hapsut ympäriinsä. Keeppiä on myös kolmiomallisena. KEEPPI on ratkaisu kesän avonaisiin juhla-asuihin ! Keeppi sopii mm. kotelomekkojen, pitkien pukujen, toppien ja housujen kanssa yhdistellen. Siitä saat joko juhlavan tai arkisen vaihtamalla erilaisia alaosia asuusi. Harsopellava on mainio matkavaate. Oikaisee itsensä päälle laitettaessa,on kevyt, voit rullata sen kassiisi ja ottaa suoraan käyttöön. Harsopellava käsitellään ja värjätään kangasväreillä omilla sekoituksilla käsin.  Jokainen tuote on erikseen värjätty.  Keeppi löytyy kaikissa värisävyissä. Sitä huolletaan tuulettamalla ja kevyesti käsin vesipesulla.

Harsopellava poncho on malliltaan pidempi, se peittää nk. kriittiset paikat (peffan ja reidet).  Ponchossa on liehu kaulus ja hapsut ympäriinsä. joka lisää vaatteen tyylikkyyttä.  Erilaisilla alaosilla saat asustasi juhlavan tai vaikkapa farkkujen kanssa yhdistämällä hyvinkin arkisen. Aluspusero voi olla mahdollisimman yksinkertainen. Poncho sopii parhaiten pitkien pukujen ja housujen kanssa. Harsopellava käsitellään ja värjätään kangasväreillä omilla värisekoituksilla käsin. Jokainen poncho on oma värjäyksensä. Ponchoja löytyy kaikissa värisävyissä. Poncho huolletaan tuulettamalla ja kevyesti vesipesulla.

Harsopellava viitta on edestä auki,  voit kiepauttaa toisen reunan vaikkapa olkapäälle. Viitta on monien mahdollisuuksien vaate, josta mielikuvitusta käyttäen saat erilaisia vaihtoehtoja. Kapea kaunis hapsu kiertää etureunan ja helman. Erittäin tyylikäs vaate, sopii erilaisiin juhliin ja alaosaa vaihtamalla saat aina erilaisen kokonaisilmeen asuusi. Harsopellava käsitellään ja värjätään kangasväreillä omilla värisekoituksilla käsin. Jokainen viitta on oma värjäyksensä. Viittoja löytyy useimmissa värisävyissä. Viittaa huolletaan tuulettamalla ja kevyesti vesipesulla.

Viittaa voit käyttää myös vaikka eteen solmittuna. Harsopellava huivi sopii myös päähuiviksi.

Harsopellavasta on myös kolmio malli, jota löytyy kahta eri kokoa, pieni keeppi ja isompi poncho malli. Molempia saa useimmissa värisävyissä.

Harsopellavasta huiviponcho eri väreissä.